Home » Motor groepsreizen

Motor groepsreizen

Een motor groepsreis is een fantastische gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten die dezelfde passie delen: motorreizen. Met zowel bekenden als onbekenden op avontuur gaan is een beproefd concept binnen de motorwereld. Of je nu een doorgewinterde motorrijder bent of net begint aan je motoravonturen, een motor groepsreis biedt een gevoel van samenhorigheid, gedeelde passie en gezelligheid onderweg.

Samen met andere motorliefhebbers ga je op ontdekkingsreis naar prachtige bestemmingen, bewonder je adembenemende landschappen en creëer je onvergetelijke herinneringen. Het concept van onze motor groepsreizen is dat je overdag zelf of met een klein groepje op pad gaat om de routes te rijden, om ’s avonds te kunnen genieten van de gezelligheid van een groep. Onze ervaring leert dat de groepjes zichzelf al vrij snel vormen na de start van de groepsreis. Natuurlijk is er reisbegeleiding aanwezig, die dagelijks zelf ook op de motor stapt om de routes te verkennen, en je kunt zonder enig probleem bij hen aansluiten.

Na een dag vol avontuur kom je gezamenlijk bij elkaar in het hotel voor een drankje of borrel en natuurlijk het diner. Hier worden de ervaringen, routes en bezienswaardigheden van de dag besproken, en er zullen ongetwijfeld een aantal anekdotes of sterke verhalen voorbijkomen. Na het eten is er alle gelegenheid om te ontspannen met een drankje in de bar of lounge van het hotel.

Tijdens onze motor groepsreizen ben je vrij om te gaan en staan waar je wilt. Of je nu behoefte hebt aan een dag alleen op de weg, als stel liever samen romantisch wilt dineren, of een specifiek restaurant in het centrum wilt uitproberen, het kan en mag allemaal.

Onze enige wens voor jou tijdens onze motor groepsreizen is dat je optimaal geniet van de prachtige reis en de ervaringen die het met zich meebrengt. De vrijheid om je eigen pad te kiezen, gecombineerd met de gezelligheid van gelijkgestemden, maakt onze motorgroepsreizen een onvergetelijke ervaring voor elke motorliefhebber.

Ga je toch liever alleen of met je eigen groepje motorrijders op pad? Kijk dan bij onze Individuele Motorreizen.

Onze motor groepsreizen

Alle highlights van Schotland

10-daagse motor groepsreis Schotland

De gezelligheid van een groep terwijl je de legendarische North Coast 500 route rijdt.

Voorinschrijving geopend

Machtig mooi stuurwerk

7- of 9-daagse motor groepsreis Dolomieten

21 september t/m 29 september 2024

Ontdek de mooiste passen van de Dolomieten en deel je ervaringen met de groep.

Vanaf € 745,-

Laat je betoveren door de Noorse Fjorden

9-daagse motor groepsreis Noorwegen

Ontdek dit waanzinnige land met een groep en laat je betoveren door de Noorse natuur.

Voorinschrijving geopend

De mooiste bergpassen

7- of 9-daagse motor groepsreis Oostenrijk

31 augustus t/m 8 september 2024

Ontdek Europa’s mooiste bergpassen tijdens deze prachtige groepsreis door de Alpen.

Vanaf € 730,-

Zorgeloos op motor groepsreis

VvKR Lidmaatschap

We zijn lid van de VvKR, een vereniging waar alleen betrouwbare reisorganisaties worden toegelaten die aan strikte voorwaarden voldoen.

VZR-Garantiefonds

Geen zorgen over de betaling van je reissom, we zijn aangesloten bij het VZR Garantiefonds zodat jij geen risico loopt.

AON verzekerd

Jouw gemoedsrust is onze prioriteit, daarom hebben we een aansprakelijkheidsverzekering bij AON afgesloten.

Motorgroepsreizen-begeleiders-KNMV

KNMV gecertificeerd

De reisbegeleiders van onze groepsreizen zijn KNMV gecertificeerd, wat staat voor kwaliteit en veiligheid tijdens elke motor groepsreis.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze aanbiedingen, nieuwe reizen en motorvakantie tips!

Je bent ingeschreven, dankjewel!