Home » Motorreizen op maat

Motorreizen op maat

Bestaande reizen

Heb je zelf al een hotel uitgekozen, zou je graag in een andere plaats overnachten of is er een bezienswaardigheid die jij écht niet wilt missen? We denken graag met je mee! Bij al onze reizen is het geen probleem om overnachtingen, routes, bezienswaardigheden of hotels aan te passen of toe te voegen. Niets is ons te gek en we zullen altijd ons uiterste best doen om jouw perfecte motorreis op maat samen te stellen.

Volledig maatwerk

Met je motorclub naar Noorwegen? Altijd al een bedrijfsuitje op de motor naar de Eifel in Duitsland willen organiseren? Een Fly & Bike vakantie op een verre bestemming? Of zou je graag een motorvakantie op maat door meerdere landen samenstellen? Het kan bij ons allemaal. Uiteraard kan je ervoor kiezen om een van onze bestaande reizen te boeken, maar wellicht sluiten die niet perfect aan op de wensen die je hebt. Laat ons weten hoe de perfecte motorreis er voor jou uit ziet en we gaan graag voor je aan de slag!

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Onze bestemmingen

Duitsland

Italië

Luxemburg

Noorwegen

Oostenrijk

Schotland

Groepsreizen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze aanbiedingen, nieuwe reizen en motorvakantie tips!

Je bent ingeschreven, dankjewel!