Home » Individuele motorreizen

Individuele motorreizen

Al onze individuele motorreizen zijn met de grootste zorg samengesteld. We zorgen voor goede accommodaties, prachtige routes en bijzondere bezienswaardigheden voor onderweg. Uiteraard houden we ook rekening met de innerlijke mens en nemen we waar mogelijk koffie en/of lunch stops in onze motorroutes op. Tijdens onze motorvakanties sta jij als motorrijder centraal en doen we er alles aan om jou een zorgeloze motorvakantie te bezorgen. 

Al onze motorroutes zijn door ons persoonlijk voorgereden om er voor te zorgen dat je over de mooiste wegen van jouw volgende motorbestemming zal rijden. Daarnaast bezoeken we de bezienswaardigheden allemaal zelf voordat wij ze aanraden en hebben we uiteraard zelf overnacht in de hotels om de kwaliteit te kunnen garanderen.

Wanneer je een individuele motorreis bij MTR Motorreizen boekt ga je dus zorgeloos op motorvakantie! Je ontvangt van ons GPX-bestanden voor je navigatiesysteem, een zeer uitgebreid roadbook met Tips & Tricks voor onderweg en we zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is.

Heb je speciale wensen, een reis op het oog maar zou je graag nog iets aanpassen, in andere accommodaties verblijven of wil je jouw motorreis volledig op maat laten maken? Laat het ons weten en we gaan graag voor je aan de slag. Kijk voor meer informatie op onze Motorreizen op maat pagina.

Ga je liever met mede motorrijders op pad naar de allermooiste bestemmingen en vind je het fijn om in een groep op vakantie te gaan? Kijk dan bij onze Motor groepsreizen.

Populaire motorreizen

De ultieme stuurvakantie

Dolomieten

7- of 9-daagse motorreis

Geniet van prachtige uitzichten terwijl de bochten niet op lijken te houden.

Vanaf € 730,-

Alle highlights van Schotland

De North Coast 500

10-daagse motorreis

 Ontdek de ruige kustlijn en de wereldberoemde North Coast 500 route op je motor.

Vanaf € 1.445,-

Een droomreis door Noorwegen

De Fjorden van Noorwegen

13-daagse motorreis met vertrek vanaf Hirtshals

Deze droomreis door Noorwegen neemt je mee langs alle highlights.

Vanaf € 1.350,-

Onze bestemmingen

Duitsland

Italië

Luxemburg

Noorwegen

Oostenrijk

Schotland

Groepsreizen

Zorgeloos op motorreis

VvKR Lidmaatschap

We zijn lid van de VvKR, een vereniging waar alleen betrouwbare reisorganisaties worden toegelaten die aan strikte voorwaarden voldoen.

VZR-Garantiefonds

Geen zorgen over de betaling van je reissom, we zijn aangesloten bij het VZR Garantiefonds zodat jij geen risico loopt.

AON verzekerd

Jouw gemoedsrust is onze prioriteit, daarom hebben we een aansprakelijkheidsverzekering bij AON afgesloten.

Motorgroepsreizen-begeleiders-KNMV

KNMV gecertificeerd

De reisbegeleiders van onze groepsreizen zijn KNMV gecertificeerd, wat staat voor kwaliteit en veiligheid tijdens elke motor groepsreis.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze aanbiedingen, nieuwe reizen en motorvakantie tips!

Je bent ingeschreven, dankjewel!