Home » Individuele motorreizen » Motorvakantie Duitsland

Motorvakanties Duitsland

Een motorreis naar Duitsland is puur genieten. Niet alleen barst het er van de heerlijke bochten over strak asfalt, je vindt er ook prachtige natuur om van te genieten. Of je nu gaat motorrijden tussen de glooiende heuvels in de Eifel of het land van de duizend bergen opzoekt in het Sauerland, één ding is zeker: tijdens jouw motorvakantie door Duitsland kom je als motorrijder niets tekort.

Van de kronkelende wegen door het Zwarte Woud tot de waanzinnige Romantische Strasse, er is voor elke motorrijder wel iets te vinden. En het grootste voordeel is misschien nog wel de afstand, binnen enkele uren bereik je de populairste bestemmingen. Zo ben je dicht bij huis, maar toch écht even op vakantie. Boek je volgende motorreis naar Duitsland en wij zorgen voor zeer comfortabele hotels, prachtige routes en een uitgebreid roadbook met Tips & Tricks voor onderweg.

 

‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎‎‎‎‎Lees meer

Motorreizen naar Duitsland zijn niet voor niets een populair onder motorrijders. Het is een motorvriendelijk land waar je goed kan eten en je onderweg kan genieten van de prachtige natuur.

De Eifel

Vlak over de grens vind je het berggebied de Eifel; een prima bestemming voor een korte motorvakantie. Het hotel ligt op een klein uurtje rijden van de Nederlandse grens. Uiteraard verzorgen we een mooie route voor zowel de heen als terugreis naar het hotel. Een korte aanrijtijd is niet de enige reden waarom je naar de Eifel op vakantie kan gaan. Je kan hier echt heerlijk motorrijden. Glooiende heuvels van verschillende hoogtes wisselen zich af met bossen waar de wegen doorheen kronkelen. Het hoogste punt van de Eifel is de Hohe Acht met 747 meter.

Sauerland

Het Sauerland staat niet voor niets hoog op verlanglijstjes van motorrijders. Dit gebied staat ook wel bekend als het land van de duizend bergen en elke motorrijder weet dat wanneer er bergen zijn er meestal ook meer dan genoeg bochten te vinden zijn. Daar kom je er dan ook genoeg van tegen in het Sauerland.

 

Onze motorreizen naar Duitsland

Mooi stuurwerk dicht bij huis

Het Sauerland

4- of 5-daagse motorreis

Ga op vakantie naar het land van de duizend bergen en geniet van onze prachtige routes.

Vanaf € 355,-

Fantastisch sturen in de Eifel

De Eifel

4- of 5-daagse motorreis

Toeren door prachtige bossen met kronkelende wegen over een glooiend landschap.

Vanaf € 355,-

Maatwerk

Maatwerk Duitsland

Jouw ideale reisduur

Je eigen reis door Duitsland samenstellen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

 

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze aanbiedingen, nieuwe reizen en motorvakantie tips!

Je bent ingeschreven, dankjewel!