Home » Individuele motorreizen » Motorreizen Luxemburg

Motorreizen Luxemburg

Een klein land en toch een razend populaire bestemming voor een motorreis: Luxemburg! En dat is niet zonder reden. Het herbergt een schat aan prachtige landschappen en pittoreske dorpjes die wachten om ontdekt te worden. Het is daarnaast wonderbaarlijk hoe veel overheerlijke stuurwegen er te vinden zijn op een oppervlakte van slechts 2586 km²!

Het beste van een korte motorvakantie naar Luxemburg? Je bent er zo! Slechts 3,5 uur rijden vanaf Utrecht maakt Luxemburg een ideale bestemming voor een motorvakantie dicht bij huis. Geniet van de fantastische wegen, die over het algemeen ook nog eens een zeer goede kwaliteit asfalt hebben, tijdens een motorvakantie Luxemburg.

Luxemburg staat bekend om zijn overvloed aan kastelen, waaronder het betoverende kasteel van Vianden. Een prachtig mooi kasteel boven op een berg vlak bij het gelijknamige stadje. Het kasteel is toegankelijk voor het publiek en een bezoek is absoluut de moeite waard. Het voordeel van onze korte trip naar Luxemburg is dat je verblijft in het sfeervolle plaatsje Vianden, zodat je zelf kunt beslissen wanneer je dit mooie kasteel bezoekt.

Heb je zin om een paar dagen te genieten van het pure vakantiegevoel? Boek dan onze motorreis naar Luxemburg.

‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎‎‎‎‎Lees meer

Een motorreis naar Luxemburg is zeer geliefd als motorvakantiebestemming. Niet alleen de korte reistijd is een groot pluspunt, het is ook een wonderschoon land voor een korte motorvakantie. Het biedt prachtige bossen, imposante kastelen en heerlijk eten. Wat wil een motorrijder nog meer?

Mullerthal

In het hart van Luxemburg ligt het schilderachtige Mullerthal, ook wel bekend als Klein Zwitserland. Voor motorliefhebbers biedt dit betoverende gebied een perfecte mix van uitdagende wegen en indrukwekkende landschappen. Wel eens van de “Mini-Stelvio” gehoord? Gewoon te vinden in Luxemburg! Een schitterende weg waar elke motorrijder ongetwijfeld grijzend overheen zal sturen.

Wil je ook een dag iets anders dan motorrijden? In het Mullerthal vind je een aantal prachtige wandelingen met indrukwekkende bezienswaardigheden, waaronder de betoverende waterval “Schiessentümpel” en de majestueuze rotsformaties van “Rittergang”. Een bezoek aan het Kasteel van Beaufort voegt een vleugje geschiedenis toe aan je avontuur. De middeleeuwse gangen en het panoramische uitzicht vanaf de kasteelruïnes maken het een onvergetelijke ervaring.

Vianden

Tijdens onze motorreis naar Luxemburg verblijf je in het charmante plaatsje Vianden. Dit middeleeuwse stadje is een populaire bestemming onder motorrijders. Doordrenkt van geschiedenis en omgeven door prachtig landschap. Het Kasteel van Vianden, een van de mooiste kastelen van Europa, is ook open voor het publiek. Een bezoek is dan ook absoluut een aanrader!

Na het verkennen van een van onze prachtige motorroutes door Luxemburg, kom je volledig tot rust in het comfortabele hotel of maak je een wandeling door de smalle, schilderachtige straatjes met kleurrijke huizen. De rivier de Our stroomt dwars door het stadje, waar je heerlijk aan de oevers kunt ontspannen.

Onze motorreizen naar Luxemburg

Fantastisch stuurwerk vlak bij huis

Luxemburg

4- of 5-daagse motorreis

Laat je verrassen door het veelzijdige Luxemburg tijdens deze fantastische motorvakantie.

Vanaf € 400,-

Maatwerk

Maatwerk Luxemburg

Jouw ideale reisduur

Je eigen reis door Luxemburg samenstellen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

 

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze aanbiedingen, nieuwe reizen en motorvakantie tips!

Je bent ingeschreven, dankjewel!