Home » Individuele motorvakanties

Individuele motorvakanties

Onze individuele motorvakanties worden zorgvuldig samengesteld, met aandacht voor elk detail. We selecteren niet alleen hoogwaardige accommodaties, maar ook betoverende routes en bijzondere plekken om te verkennen tijdens je motor vakantie. Daarbij verliezen we de behoeften van jou als motorrijder niet uit het oog en plannen we strategische koffie- of lunchstops langs de route. Bij onze motorvakanties sta jij als motorrijder centraal en zorgen wij er voor dat jij zorgeloos op motorvakantie gaat.

Elke motorroute wordt grondig door ons verkend, zodat je gegarandeerd de mooiste wegen van jouw volgende bestemming zult ontdekken. Wij bezoeken en ervaren persoonlijk de bezienswaardigheden voordat we deze aanbevelen, en we overnachten zelf in de door ons aangeraden hotels om de kwaliteit te waarborgen.

Wanneer je een individuele motorvakantie bij MTR Motorreizen boekt ga je onbezorgd op reis! Je ontvangt van ons GPX-bestanden voor je navigatiesysteem, een uitgebreid roadbook vol met handige Tips & Tricks, en we zorgen ervoor dat elk detail tot in de puntjes is geregeld.

Heb je speciale wensen, een reis op het oog maar zou je graag nog iets aanpassen, in andere accommodaties verblijven of wil je jouw motorvakantie volledig op maat laten maken? Laat het ons weten en we gaan graag voor je aan de slag. Meer informatie over motorvakanties op maat kan je hier vinden: Maatwerk

Populaire motorvakanties

De ultieme stuurvakantie

Dolomieten

7- of 9-daagse reis

Geniet van prachtige uitzichten terwijl de bochten niet op lijken te houden.

Vanaf € 689,-

Alle highlights van Schotland

De North Coast 500

10-daagse reis

Ontdek de ruige kustlijn en de wereldberoemde North Coast 500 route op je motor.

Vanaf € 1.369,-

In 9 dagen naar de fjorden

Shortbreak Noorwegen

9-daagse reis

Laat je tijdens deze korte motorvakantie betoveren door de Noorse natuur.

Vanaf € 1.719,-

Onze bestemmingen

Duitsland

Italië

Noorwegen

Oostenrijk

Schotland

Groepsreizen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze aanbiedingen, nieuwe reizen en motorvakantie tips!

Je bent ingeschreven, dankjewel!